GAASTERLAND WANDELTOCHT

Organisatie Lionsclub Balk 

'Tusken Mar en Klif'

Sponsorlinks

AVK-Plastics

AVK-Plastics

AVK Plastics biedt u een betrouwbaar PARTNERSCHAP: een betrouwbaar partnerschap met een wereldleider op het gebied van afsluiters, brandkranen, hulpstukken en toebehoren met specifieke expertise en hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen.
Naar de site van AVK-Plastics
Groenewold Media

Groenewold Media

Groenewoldmedia, voor al uw online en offline promotions. PotentiŽle klanten bereiken begint bij het inzetten van de juiste mix aan promotiemiddelen. GroenewoldMedia kan voor u de meest effectieve vorm en mix samenstellen.
Naar de site van Groenewold Media
Haskestaete Makelaardij

Haskestaete Makelaardij

In 2003 is Haskestaete Makelaardij gestart in Balk. In tien jaar uitgegroeid tot een begrip in Gaasterland en omstreken. Als marktleider in het mooie en veelzijdige Gaasterland komt men borden van Haskestaete Makelaardij dan ook regelmatig tegen.
Naar de site van Haskestaete Makelaardij
Henk Homma Verzekeringen

Henk Homma Verzekeringen

Henk Homma Verzekeringen adviseert particulieren, ZZP-ers en het MKB op het gebied van verzekeringen, zorg, inkomen en sparen.
Naar de site van Henk Homma Verzekeringen
Restaurtant Het Bolwerk

Restaurtant Het Bolwerk

Een bezoek in het door de geschiedenis rijk bedeelde Sloten, de kleinste en meest authentieke van de Friesche elf steden is niet compleet zonder een bezoek aan Restaurant Het Bolwerk.
Naar de site van Restaurtant Het Bolwerk
Steegenga Mode

Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waarin bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. We hebben drie damesafdelingen en drie herenafdelingen.
Naar de site van Steegenga Mode
Syperda Verhuur

Syperda Verhuur

Sijperda Verhuur is dť verhuurspecialist van het Noorden en is met haar uitgebreide assortiment een begrip in de bouw en andere sectoren.
Naar de site van Syperda Verhuur
Web-Works

Web-Works

Web-Works is gespecialiseerd in het aanbieden van webhosting en het verzorgen van internettotaal oplossingen voor het midden en kleinbedrijf.
Naar de site van Web-Works

 

Waarom deelnemen?

  • Schitterende routes
  • Thema: 'Ontdek Gaasterland'
  • Perfecte organisatie
  • Keuze uit afstanden 7,5, 15, 25 of 40 km
  • Wandelen voor een goed doel
  • Bezienswaardigheden langs de route

Volg ons

Like ons

Twitter